Seminar Strategisch HRM

Seminar Strategisch HRM: Werkgever van de toekomst

De werknemer van de toekomst bestaat al. Maar hoe ziet de werkgever van de toekomst eruit? En hoe de werkomgeving? Nee, het is geen science fiction. Bij het lezen van de titel kunt u al gauw in de veronderstelling raken dat we het gaan hebben over futuristische taferelen, starwars in het kwadraat. Niets is minder waar.

De explosieve opkomst en adoptie van ICT-innovaties hebben ‘werk’ ingrijpend veranderd en zullen werk in de toekomst nog fundamenteel gaan veranderen. Generaties die opgegroeid zijn in de digitale samenleving hebben op de werkvloer andere voorkeuren en verwachtingen. Om hier zo goed mogelijk op in te kunnen spelen is het voor organisaties van belang te weten wie die medewerker van de toekomst nu precies is. Met andere woorden: Welke wensen en behoeften heeft deze medewerker ten aanzien van de (werk)omgeving om dagelijkse activiteiten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren en tegelijkertijd het beste uit zichzelf te halen?

Het is voor organisaties van belang deze nieuwe medewerker te kennen en te begrijpen wat deze medewerker beweegt om als organisatie een aantrekkelijke werkgever te blijven. Om medewerkers zo goed mogelijk te kunnen faciliteren en de productiviteit te verhogen moet er aandacht zijn voor verschillende generaties in een bedrijf maar ook voor de volwassenheid van de ICT in de eigen organisatie. Dit roept vragen op als: Waar sta je als organisatie in de context van de oude en nieuwe wereld? Waar wil je als organisatie naartoe en welke ICT-faciliteiten passen hier het beste bij?

Benieuwd? Komt u naar ons seminar op dinsdag 4 december 2018 in Hotel Krasnapolsky

 Programma
08:00-08:30 Inloop
08:30-09:30 Welkom, opening en kennismaking - 
09:30-10:00 Strategisch HRM - drs. Roy Laurens/Laurens Advisory
10:00-10:30 HRM en ISO - Lloyd Cameron/4U Business Solutions
10:30-10:45 Pauze
10:45-11:15 SHRM, a best practice - To be announced
11:15-11:45 Prestatieverbetering in Surinaamse bedrijven - Prof. dr. Henry Ori
11:45-12:15 Paneldiscussie
12:15-12:30 Wrap up
12:30-13:15 Lunch
13:15-13:30 Afronding/Vervolg/Afspraken
13:30-14:00 Informeel samenzijn en gelegenheid tot netwerken

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Investering
Uw investering voor deelname bedraagt USD 95.- en is inclusief handouts, versnaperingen, lunch en borrel.

Indien u zich voor 16 november registreert betaalt u het early birds tarief van USD 75.-.

Aanmelden aub via: info@4u.sr

 

 

 

Leave a Comment