Masterclass Leadership & Management

Leadership & Management - 6 oktober 2020

Masterclass Leadership & Management
4U Business Solutions en Laurens Advisory werken dagelijks op de terreinen van organisatieontwikkeling en management development. We willen graag onze kennis en ervaringen delen. Dit doen we onder andere door regelmatig events te organiseren met elke keer een aansprekend thema. Binnenkort gaan we van start met Masterclasses waarin het thema Leadership & Management (L&M) centraal staat.

Leiderschap
Over leiderschap is veel te doen. Leiderschap blijkt cruciaal te zijn bij het behalen van doelen. Daarmee is leiderschapsontwikkeling in organisaties topprioriteit geworden. Niet alleen het leiderschap van lijn- en topmanagers, maar vooral ook het eigen leiderschap. Leiderschap wordt terecht gezien als kritische succesfactor.Wij zien al enige tijd het belang van goed leiderschap. Goede leiders zijn volgens ons in staat om anderen te stimuleren en inspireren. Daarmee verhogen zij de motivatie, betrokkenheid, prestaties en productiviteit binnen organisaties. Aan de andere kant kan middelmatig of slecht leiderschap desastreuze gevolgen hebben. Het is dan ook helemaal niet vanzelfsprekend dat alle leidinggevenden goede leiders zijn. Er is wat ons betreft nog veel verbeterruimte.

Masterclass
De aanleiding voor deze Masterclass is dat wij (verschillende) inzichten over leiderschap graag met professionals willen bespreken om de collectieve kennis hierover te verrijken. Het thema leiderschap blijft mensen boeien. Er is veel over te lezen. Verschillende opvattingen en ideeën wisselen elkaar af. Maar wat is leiderschap en hoe ziet een leider eruit? Er is geen eenduidig generiek antwoord. Maar wat dan wel? Benieuwd? Neemt u dan deel aan onze Masterclass L&M.

Inleiders
Irene Spangenthal - CEO van HEM Suriname
Dr.ir. Reynold Chandansing - CEO van het nederlandse bedrijf De Wagenmenner

Programma Webinar (via ZOOM)
Het programma (onder voorbehoud van wijzigingen) ziet er als volgt uit:

18:00 – 18:10 Welkom en opening
18:10 – 18:50 Eerste inleiding
18:50 – 19:30 Tweede inleiding
19:30 – 19:45 Pauze
19:45 – 20:25 Paneldiscussie
20:25 – 20:30 Afronding en wrap up

Overige informatie
We hebben interessante inleidingen van twee inspirerende sprekers met een geweldig track record. Wilt u meer informatie over de inleiders en de inhoud van hun presentaties stuurt u dan een e-mail naar info@4u.sr.

Doelgroep: Directeuren, Managers, Ondernemers, leidinggevenden en andere geïnteresseerden.

Investering
Uw investering voor deelname bedraagt SRD 395,-- en is inclusief handouts. Maximaal 24 deelnemers op volgorde van inschrijving en/of betaling.