Odoo

Odoo

4U biedt praktische oplossingen voor organisaties die voorbereid willen zijn op de toekomst. Daarom zijn wij Odoo partner.

De diensten van 4U Business Solutions focussen allemaal op het aanbieden en (helpen) implementeren van duurzame oplossingen voor organisaties met een gezonde ambitie. Wij helpen organisaties hun prestaties en rendement te vergroten met en door mensen.

Maak gerust contact met ons. Wij wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden om uzelf en uw organisatie naar het volgende niveau te brengen met behulp van Odoo.

Gratis e-learning platform

Odoo biedt u de mogelijkheid om zonder kosten uw eigen e-learning platform op te zetten. U kunt hiermee bijvoorbeeld uw medewerkers online trainingen. Voorbeelden voor toepassing zijn bijvoorbeeld: onboarding van nieuwe medewerkers. inductietraining voor bezoekers, cursussen voor het gebruik van software, instructies inzake bepaalde procedures binnen uw organisatie (bijvoorbeeld het beoordelingsproces). Er zijn nog legio voorbeelden te bedenken waarvoor het platform ingezet kan worden. Maak nog vandaag contact met ons. Wij helpen u graag op weg.

Speciaal aanbod voor onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen mogen gratis gebruik maken van alle Odoo apps voor onderwijsdoeleinden. Naast het e-learning platform mag de onderwijsinstelling dus ook alle andere apps van Odoo gebruiken om leerlingen en studenten te laten kennismaken met een modern ERP-systeem.

Bent u verbonden aan een onderwijsinstelling en wilt u Odoo inzetten voor uw onderwijsproces maak dan snel contact met ons.

Bel mij voor advies