InspiratieSessie Omdenken

De inspiratiessie Omdenken van april was een groot succes. Wij hebben veel enthousiaste reacties ontvangen van de deelnemers uit Suriname en Nederland. Daarom organiseren wij de inspiratiesessie nogmaals en wel op woensdag 30 juni aanstaande. Lees verder voor meer informatie.

Omdenken
Na 2020, was het voor ons allemaal in 2021 tijd voor een frisse start. Helaas was dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Maar als 2020 ons iets heeft geleerd dan is het dat het leven niet voorspelbaar is. Veel van wat we gewend waren te doen, moesten we ineens anders doen. En sommige dingen konden we helemaal niet meer doen.

En dat betekent loslaten. Je moet soms loslaten wat je gewend bent om te bereiken wat je echt wil bereiken. Omdenken dus!

Inspiratie Sessie
Samen met Aruna Gopal organiseert 4U Business Solutions op woensdag 30 juni een inspiratiesessie "Omdenken".
Tijdens deze inspiratiesessie leer je hoe je kunt omdenken om daarmee je persoonlijke en zakelijke doelen sneller te behalen. Dat doet Aruna door het delen van haar eigen verhaal en de stappen die zij heeft genomen. Die stappen hebben er toe geleid dat ze een baan opgaf die haar niet meer gelukkig maakte zonder de zekerheid van een andere baan. Ze vertelt hoe ze snel weer een andere baan vond, meerdere bedrijven startte en zelfs voor een opdracht in Australië terechtkwam.

Ineens ontdekte ze dat er veel meer mogelijk is dan ze ooit had kunnen bedenken. Get inspired en sluit aan bij deze sessie. Een uurtje van je tijd wat voor jou in positieve zin het verschil in 2021 kan maken.

Details
Woensdag 30 juni 2021 van 12.00-13.00uur Surinaamse tijd
Online webinar via ZOOM
Deelnamefee is € 15,-. De opbrengsten van deze sessie worden geschonken aan een goed doel. Op het aanmeldformulier mag u een doel voorstellen.