Reshma Gokoel

Als consultant richt ik mij met name op het begeleiden en ondersteunen van bedrijven en instanties bij het uitvoeren van verschillende interne audits. Bij het uitoefenen van mijn beroep is het van eminent belang dat vakkennis en de kwaliteit van mijn diensten gewaarborgd is. Een persoonlijk opleidingsplan (POP) staat voor mij daarom erg hoog in het vaandel.

Ruim 3 jaren geleden maakte ik tijdens een van mijn gebruikelijke zoektochten naar een geschikt opleidingsinstituut, kennis met 4U Business Solutions N.V. Het klikte direct tijdens de kennismaking!
De onderneming is een duidelijke weerspiegeling van meneer Cameron (de eigenaar) zijn persoonlijkheid; gestructureerd, persoonlijk, altijd een stap voor en betrouwbaar met een oog voor kwaliteit. Ik merkte al gauw dat de werkwijze en aanpak van 4U heel goed bij mij past!
De trainingen zijn op niveau, eigentijds en interactief. Het trainingsmateriaal is duidelijk, overzichtelijk en word op een plezierige manier aangeboden tijdens de lessen.
Goede communicatie is de sleutel tot het opbouwen van een goede relatie. De wijze waarop de medewerkers met de trainees communiceren heb ik als erg aangenaam ervaren.
De trainers hebben een zeer toegankelijke houding. Zij nemen de tijd voor een gedegen uitleg en staan als geen ander open voor feedback en input van de trainees.
Voor mij is dat zeker een must, iets dat ik bij vele andere opleidingsinstituten mis.

Bij het bereiken van de doelen in mijn POP ben ik met glans geslaagd door de trainingen van 4U. Ik heb haast alle trainingen op ISO-certificering gevolgd en kijk vol enthousiasme uit naar de trainingen die nog volgen.

De laatste training die ik volgde was de training ‘Interne Auditing’.
Deze training reikt tools aan om de doeltreffendheid van organisaties en hun managementsysteem te meten. Bij een goede uitvoering van interne audits, is een grondige theoretische basis, afgestemd op de praktijk, onontbeerlijk.
Om die reden deed ik het verzoek bij de trainer om ook een praktische tint aan de training te geven. Daar werd op ingespeeld en wij mochten aan de slag met een pilot waarbij wij onder begeleiding van de trainer mochten meelopen bij een onderneming, om zodoende de interne audit voor hen te doen. Een leerzame directe ‘on-the -job’ ervaring dus! Het meten en verbeteren van de dienstverlening is bij 4U duidelijk de basis voor een goede kwaliteit.

Mijn advies aan de organisatie is om in de toekomst vooral door te gaan met de praktische begeleiding van trainees. Dit is die extra duw in de rug die ze nodig hebben om ze over de streep te helpen, omdat ze vaak genoeg nog erg onzeker zijn.
Ik zou het verder iedereen aanraden een persoonlijk opleidingsplan (POP) op te stellen. Door te investeren in je eigen ontwikkeling vergroot je, je kennis en kunde en verrijk je uiteraard je leven op een positieve manier. 4U Business Solutions N.V. kan daarin zeker een enorme bijdrage leveren.

De handvaten en aangeleerde methodieken kan ik tot op heden uitstekend toepassen.

4U Business Solutions N.V. vind ik gewoon een top bedrijf!

Reshma_Gokoel

OVERZICHT

  • Consultant
  • Klant vanaf 2014- Heden
  • Praktisch Intern Auditeren (meerdere trainingen gevolgd)
  • Best student 2014-2015 Award