Seminar Strategisch HRM 2020

Over Strategisch Human Resource Management (SHRM) is veel te doen, al jarenlang. Dit fenomeen blijkt cruciaal te zijn voor het behalen van organisatie succes. SHRM gaat over alle activiteiten van de organisatie gericht op het op elkaar afstemmen van gedrag, kennis en ambities van mensen in en om de organisatie enerzijds en de doelstellingen van die organisatie anderzijds. Dit vanuit de veronderstelling dat mensen het verschil maken tussen een gemiddelde en een succesvolle organisatie.

4U Business Solutions en Laurens Advisory werken dagelijks op het terrein van organisatie ontwikkeling en willen graag kennis en ervaringen met u delen. Dit doen we onder andere door elk jaar een SHRM-event te organiseren met elke keer een aansprekend thema. Voor het eerst zal ons SHRM-event in de vorm van een webinar plaatsvinden m.b.v. ZOOM.

Dit jaar is het thema ‘Managen van Verandering’. Wanneer houden de veranderingen nu eens op? Wanneer zijn we klaar? U zult het allemaal al eens gehoord hebben. Of misschien dit zelf afgevraagd. U weet dat stilstand achteruitgang is waardoor veranderingen aan de orde van de dag zijn. Elke professionele organisatie moet blijvend in beweging zijn om flexibel en met implementatiekracht in te kunnen spelen op voortdurende veranderingen in de steeds complexer wordende omgeving. Hoe krijg je mensen mee en wat zijn de succesfactoren bij veranderingen? In deze webinar gaan we hierop in. Maar deze interactieve webinar is ook bedoeld om gezamenlijk van gedachten te wisselen over veranderingen in Suriname en onze omgeving.

Programma
Het programma (onder voorbehoud van wijzigingen) ziet er als volgt uit:

19:00 – 19:15 Welkom en opening
19:15 – 19:45 Eerste inleiding
19:45 – 20:15 Tweede inleiding
20:15 – 20:25 Pauze
20:25 – 20:55 Paneldiscussie
20:55 – 21:00 Afronding en wrap up

Overige informatie
We hebben interessante inleidingen van drie aansprekende sprekers, te weten: Dirk Currie, Sadhana Raghoebarsing en Rachel Sweet. Wilt u meer informatie over hen en hun onderwerpen, klikt u dan op deze link.

Doelgroep

Directeuren, Managers, HRM functionarissen, en andere geïnteresseerden.

Investering
Uw investering voor deelname bedraagt SRD 295,-- en is inclusief handouts. Maximaal 20 deelnemers op volgorde van inschrijving.
Graag kijken wij uit naar uw deelname.
O ja, de opbrengst van de Webinar doneren wij aan goede doelen! U bepaalt mede welke goede doelen worden gedoneerd.

Aanmelding

De belangstelling is boven onze verwachting gebleken en wij hebben daarom een extra event gepland voor donderdag 30 juli welke inmiddels ook is volgeboekt. U mag nog aanmelden voor het event en wordt dan op de wachtlijst geplaatst.