KLANTEN AAN HET WOORD

Wilt u weten wat 4U Business Solutions voor u kan betekenen? Lees een paar van deze inspirerende verhalen van onze klanten.

HR Manager Andy & Vice Manager Andy

Amir Djojokromo is als HR Manager bij Suriname Shen Long Company N.V., de trekker geweest van het ISO 9001:2015 certificeringstraject, waarvan het certificaat in Augustus 2018 is uitgereikt aan het bedrijf. Een van de veranderingen welke nodig waren voor de certificering, was het aantrekken van een nieuwe Vice Manager, de Chinese Andy Gan Xiaoxi. “My observation over the past 3 months that I’ve been here, which was the last phase of this certification journey, is that our product quality has improved, in comparison with our competitors. We have the best quality and offer the best service. Our prices are also very good,” vertelt hij trots over het bereikte resultaat.

Amir Djojokromo

Asmita Rajaram

Enkele jaren geleden heb ik de training, Praktisch Kwaliteitsmanagement, bij 4U Business Solutions N.V. gevolgd. Het moment waarop ik startte met de training, stond ik aan het begin van mijn carrière. Na deze training ben ik nooit uit kwaliteitsmanagement gestapt, echter ben ik wel van branche veranderd. Desondanks heb ik de opgedane kennis altijd en overal goed kunnen gebruiken en precies daar zit voor mij de meerwaarde van de training.

Asmita Rajaram

Pique_600_1

Door mijn werkgever werd ik ingeschreven bij 4U Business Solutions N.V. om de training Praktisch Intern Auditeren (PIA) te volgen in verband met de certificering van het bedrijf aan de norm ISO 9001:2008. Omdat ik altijd al interesse heb gehad in kwaliteitsmanagement was ik erg enthousiast en dankbaar toen ik de kans kreeg om mijn kennis en inzicht op dat gebied te verbreden.

Orson Pique

Patricia_Norah

Als nieuwbakken kwaliteitscoördinator binnen het Instituut voor Maatschappijwetenschappelijk Onderzoek, vond ik het noodzakelijk mijn kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement te vergroten. Ik nam toen het initiatief de voormalige directeur, Ir. Edgar Akrum, te benaderen met het verzoek de training “Praktisch Kwaliteitsmanagement”, bij 4U Business Solutions N.V. te volgen. Nadat de directeur zijn toestemming verleend had, nam ik vol enthousiasme deel aan de training.

Patricia Norah

Reshma_Gokoel

Als consultant richt ik mij met name op het begeleiden en ondersteunen van bedrijven en instanties bij het uitvoeren van verschillende interne audits. Bij het uitoefenen van mijn beroep is het van eminent belang dat vakkennis en de kwaliteit van mijn diensten gewaarborgd is. Een persoonlijk opleidingsplan (POP) staat voor mij daarom erg hoog in het vaandel.

Reshma Gokoel

Wijsman_600f9b7

Vanaf het jaar 2008 tot heden ben ik werkzaam bij de grootste importeur, tevens groothandelaar, in medicamenten in Suriname. Voordat ik in dienst trad, heb ik in Nederland, op Curaçao en Aruba als apotheker gewerkt bij verschillende apotheken. De ervaring die ik opdeed, kon ik ook in dit bedrijf toepassen. Echter bleek er geen transparantie te zijn in de processen. Ik besloot daarom op mijn eigen afdeling de processen en procedures in kaart te brengen, terwijl ik mij verdiepte in de theorie van ISO 9001 en kwaliteitsmanagement.

Rugia Wijsman